5 redenen waarom Petbnb een vakantie is voor je huisdier

Ga je binnenkort op vakantie en kan je hond of kat niet mee? Geen zorgen; bij een Petbnb oppasser hebben ze hun eigen vakantie! Terwijl jij ligt te loungen op het strand en van de lokale keuken proeft, rent jouw hond vrolijk rond en krijgt hij alle aandacht, knuffels (en snacks!) die hij normaal gesproken thuis krijgt. En het beste is, er is altijd een hondenoppas of kattenoppas bij jou in de buurt.

Zie hieronder onze beloften van een huisdier-vakantie bij Petbnb:

1. Huiselijke omgeving

Ten eerste betekent een Petbnb verblijf een vakantie zonder hokjes. Omdat je huisdier bij de oppas in huis verblijft, chillt jouw viervoeter gewoon lekker op de bank of heerlijk in zijn eigen mand. De Petbnb oppasservice biedt een warm en huiselijk toevluchtsoord waar je huisdier kan genieten van een echte thuiservaring in plaats van een kennel of overvol hondenpension. Met zorgvuldig geselecteerde oppassers die hun deuren openen voor je hond of kat, wordt elk huisdier behandeld als een lid van hun eigen familie. Dat houdt in dat zowel jij als je viervoeter met een gerust hart kunnen genieten van de vakantie.

2. Foto- en video-updates

De Petbnb oppas voor honden en katten biedt niet alleen comfort en zorg voor je geliefde viervoeter, maar ook gemoedsrust voor jou, waar je ook bent. Met regelmatige foto- en video-updates blijf je nauw verbonden met je huisdier terwijl je weg bent. Van speelse avonturen in de achtertuin tot knusse dutjes op de bank, elk moment wordt liefdevol vastgelegd en met jou gedeeld. Met als resultaat dat jouw hond of kat zich geliefd voelt en jij gerustgesteld bent, wetende dat ze in goede handen zijn.

3. Dagelijkse beweging

Ook zorgt de Petbnb hondenopvang voor genoeg beweging en avontuur. Elke dag wordt je pup verwend met speeltijd en lange wandelingen. Of het nu door parken, langs het strand of over uitgestrekte velden is, we zorgen ervoor dat je hond actief blijft en zijn energie kwijt kan. Met toegewijde oppassers die zijn behoeften begrijpen, kan je gerust zijn dat je beste vriend elke dag het plezier en de vrijheid van het buitenleven ervaart.

4. Liefde en aandacht

Daarnaast kan een dagelijkse dosis knuffels en aai momenten zeker niet ontbreken tijdens een Petbnb vakantie. Doordat je huisdier thuis bij de oppas verblijft, heeft deze alle tijd om de aandacht te geven die hij nodig heeft. Onze oppassers zijn allemaal gek op honden en/of katten en dit laten ze ook al te graag merken. Met oprechte genegenheid en individuele aandacht wordt elke dag speciaal voor je trouwe viervoeter.

5. Snacks

Tenslotte is een huisdier-vakantie geen vakantie zonder snacks. Je huisdier wordt namelijk als een koning(in) behandeld en we weten allemaal: huisdier-liefde gaat door de maag. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met het baasje en lettende op allergieën en dieetwensen. De Petbnb oppasser zorgt er dus voor dat je harige vriend niets tekortkomt als het op lekkernijen aankomt. Hier zit natuurlijk wel één gevaar aan: dadelijk wil hij niet meer terug naar huis 😉

Al met al, met genoeg speeltijd, traktaties en onbeperkte knuffels, is het geen oppas, maar een echt thuis weg van huis voor je hond of kat. Het is immers ook zijn vakantie – en jouw viervoeter verdient het allerbeste!

Overtuigd? Boek dan nu je hondenvakantie op onze website

Leave your vote

2 points
Upvote Downvote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.