in

5 stranden waar jouw hond het hele jaar is toegestaan!

Het strand is voor mens en dier een verademing. Even letterlijk uitwaaien doet altijd goed! Alleen, mogen honden niet op alle stranden komen of loslopen. Zeker in de zomermaanden is het vaak het geval dat honden aangelijnd moeten, of ├╝berhaupt niet zijn toegestaan. Wil jij toch graag naar het strand met je (oppas)hond? Lees hieronder dan welke stranden je wel het hele jaar door mag komen met jouw viervoeter en wij garanderen je een fantastische dag! En.. neem wel altijd een zakje mee om de uitwerpselen van je hond op te ruimen!

  1. Kijkduin, Den Haag, Zuid-Holland

Bij Kijkduin kan je hond het hele jaar loslopen. Kijkduin is een breed strand waar jouw viervoeter heerlijk rond kan rennen en ravotten in het zand. Ook nog eens een voordeel is dat je gratis kunt parkeren aan het eind van de Machiel Vrijenhoeklaan!

2. Noordwijk, Zuid-Holland

In Noordwijk zijn honden zeker gewenst. De meerdere strandtenten geven toestemming om honden toe te laten. Op het strand kan je hond heerlijk wandelen en ook in de duingebieden zijn honden welkom. De dag van jouw viervoeter (en van jou) kan niet meer stuk!

3. Schiermonnikoog, Friesland

De meeste stranden op Schiermonnikoog bieden het hele jaar toegang aan honden. Zo, kun je een heerlijke strandwandeling maken op het Waddeneiland. Let er wel op dat het eiland autovrij is! Natuurlijk kun je wel een fiets huren of gewoon lekker veel wandelen met jouw viervoeter.

4. Strand Westerschouwen, Burgh-Haamstede, Zeeland

In Zeeland zijn er niet veel stranden waar honden zijn toegestaan, zeker in de zomermaanden. Strand Westerschouwen in Burgh-Haamstede biedt toegang aan honden, maar honden moeten wel aan de lijn in de zomermaanden. Van 10:00 uur tot 19:00 uur dienen honden aangelijnd te zijn. Verder is Strand Westerschouwen een prachtig, breed strand. En tijdens een avondwandeling/ochtendwandeling kun je je viervoeter dus wel loslaten!

5. Kennemerstrand / IJmuiderslag, Noord-Holland

Het Kennemerstrand is een strand waar honden zijn toegestaan. Je hond mag hier het hele jaar door loslopen ten zuiden van strandpaal 57.5, rond het Kennemermeer en in de duinen achter het strand.

Facebook Comments

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by admin

5 tips om uit te voeren als jouw hond loops is

6 tips om met je hond te wandelen in het donker