in

Hoe vind ik een vertrouwde kattenoppas?

Woehoeh! Binnenkort hebben wij ook katten bij Petbnb. Wij zijn enorm blij met deze ontwikkeling. Jullie hebben ons vaak de vraag gesteld of wij ook oppas hebben voor katten. Nu is de tijd aangebroken dat we daar gelukkig volmondig JA op kunnen antwoorden! Nog heel even geduld en dan kun je via Petbnb een hele fijne en vertrouwde kattenoppas vinden voor jouw lieverd, maar.. hoe doe je dat precies?

  1. Kies voor een vrijblijvende Meet and Greet

Een kattenoppas komt in jouw huis en dat kan best spannend zijn. Je geeft de zorg voor jouw oogappeltje door aan iemand anders, dat is niet zomaar wat! Via onze website of app kun je altijd vrijblijvend een Meet and Greet inplannen, om te zien of er een wederzijdse klik is.

EEN KITTEN IN HUIS - Suitical

2. Let op jouw eerste indruk

Bij Petbnb willen we graag dat je een goed gevoel krijgt bij de oppas. Is je eerste indruk goed en stelt de oppas zich netjes voor? Kijkt hij of zij je aan bij het voorstellen? En is hij of zij vriendelijk? Als de eerste indruk niet goed aanvoelt, kies dan voor een andere oppas. Het gaat namelijk wel om jouw kat en daarom mag je best een beetje kritisch zijn!

3. Afspraken

Kun je gemakkelijk afspraken maken met de oppas en verloopt het contact soepel? Komt de oppas op tijd en houdt hij of zij zich aan jullie gemaakte afspraken? Hierbij is communicatie een belangrijk aspect en zorgt dat voor een gevoel van vertrouwen.

14 Cute Cat Breeds Anyone Will Love

4. Reactie op de kat

Dit is een hele belangrijke! Hoe reageert de oppas op jouw kat? Is hij of zij blij om jouw kat te zien en is er sprake van een fijne toenadering? Is er sprake van nieuwsgierigheid en stelt hij of zij vragen? Het kan natuurlijk zijn dat de kat en de oppas niet helemaal matchen. Helemaal niet erg, maar ons advies is dan om een andere oppas te zoeken.

5. Stel de juiste vragen

Het is belangrijk om de juiste vragen te stellen aan de oppas om zo een goed beeld te krijgen of jullie (en vooral de kat en de oppas) een match zijn. Wij hebben een aantal vragen bedacht die jij kunt gebruiken. Hier kun je natuurlijk zelf vragen aan toevoegen.

  1. Heb je ervaring met het verzorgen van katten? Kun je daar iets over vertellen?
  2. Waarom wil je graag kattenoppas worden?
  3. Als je op huisbezoek gaat, hoe lang ben je dan van plan te blijven en op welke tijden kom je langs?
  4. Wat doe je in geval van nood?
  5. Wat behoort tot de verzorging? Wil je de kat alleen voeren of ben je ook van plan om met de kat te knuffelen en hem aandacht te geven?

Met deze tips kom je een heel eind. Hopelijk heb jij binnenkort een lieve oppas gevonden voor jouw lieverd!

Facebook Comments

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by admin

6 tips om vertrouwen op te bouwen als hondenoppas

7 tips om jouw binnenkat gelukkig te houden