Oppassen via Petbnb: hoe het werkt en alle voordelen

Heb je een passie voor huisdieren en ben je op zoek naar een manier om wat extra bij te verdienen? Dan is oppassen via Petbnb misschien wel iets voor jou! Of je nu een ervaren huisdieroppas bent of net begint, Petbnb biedt een platform waar dierenliefhebbers en oppassers elkaar kunnen vinden. In deze blog leggen we uit hoe het oppassen via Petbnb werkt en wat de voordelen zijn.

Hoe werkt oppassen via Petbnb?

1. Maak een profiel aan

Het begint allemaal met het aanmaken van een profiel. Dit is jouw kans om jezelf te presenteren als een betrouwbare en enthousiaste oppas. Voeg een leuke foto toe, schrijf een pakkende beschrijving en geef aan wat voor soort huisdieren je kunt verzorgen en welke diensten je aanbiedt (bijvoorbeeld honden uitlaten, katten verzorgen of huisdieren bij jou thuis laten logeren).

2. Stel je beschikbaarheid en tarieven in

Petbnb maakt het gemakkelijk om je beschikbaarheid en tarieven te beheren. Kies wanneer je beschikbaar bent om op te passen via je kalender en stel een tarief in dat past bij de diensten die je aanbiedt. Zo kunnen baasjes direct zien of je beschikbaar bent voor de data die ze nodig hebben.

3. Ontvang aanvragen en plan een kennismaking

Zodra je profiel actief is, kunnen huisdiereigenaren je vinden en een oppasaanvraag doen. Je ontvangt een melding en kunt via de chat met de baasjes contact opnemen om details door te nemen en een kennismaking te plannen. Is de kennismaking positief? Accepteer de aanvraag en bevestig de oppasafspraak!

4. Geniet van het oppassen

Nu begint het leukste deel: het oppassen zelf! Zorg goed voor de huisdieren volgens de afspraken met het baasje, stuur updates en fotoā€™s om ze gerust te stellen, en zorg ervoor dat de dieren zich net zo comfortabel voelen als thuis. Lees onze tips om een 5-sterren oppas te worden.

5. Laat je beoordelen

Na de oppasperiode kan het baasje je een beoordeling geven. Dit helpt jou om meer vertrouwen te winnen bij toekomstige klanten. Hoe meer positieve recensies, hoe sneller je nieuwe oppasaanvragen zult ontvangen. Lees meer over het belang van goede reviews.

Alle voordelen op een rijtje

Flexibiliteit

Oppassen via Petbnb geeft je volledige controle over je tijd. Jij bepaalt wanneer je beschikbaar bent en welke diensten je aanbiedt. Of je nu een paar keer per maand oppast of dit fulltime wilt doen, het is helemaal aan jou.

Verdien een extra zakcentje

Doe iets wat je leuk vindt

Ondersteuning en zekerheid

Groeiende klantenkring en verdienmodel

We’ve got your paws covered!

Terwijl jij de beste zorg biedt aan de viervoeters, zorgen wij voor jou. Zolang de boeking via Petbnb is betaald, profiteer je van alle voordelen die ons platform te bieden heeft.

Screening van gebruikersOnze screeningstechnologie beoordeelt aanvragen op verschillende factoren en blokkeert ongepaste boekingen om de kans op ongepast gedrag en schade aan jouw eigendommen te minimaliseren. Je hebt altijd de mogelijkheid om een gebruiker te “flaggen”. Als een gebruiker de community richtlijnen schendt, zullen wij deze verwijderen van ons platform.
Petbnb verzekeringDe particuliere oppassen oppassen op Petbnb zijn verzekerd voor aansprakelijkheid tijdens het oppassen via Petbnb. Daarnaast biedt Petbnb een garantie voor kosten van de dierenarts tijdens het verblijf.
KlantenserviceWij staan voor je klaar als je hulp nodig hebt bij een boeking of andere vragen hebt.
MarketingPetbnb organiseert gerichte marketingactiviteiten om jou als oppasser zichtbaar te maken en je profiel te promoten bij potentiƫle klanten. Door middel van online advertenties, sociale media en het delen van succesverhalen zorgen we ervoor dat je meer boekingen kunt ontvangen en je klantenkring kunt uitbreiden.
Progressief verdienmodelPetbnb biedt een aantrekkelijk commissiemodel waarbij je minder commissie betaalt naarmate je meer verdient, zodat je steeds meer profiteert van je oppasactiviteiten. Dit betekent dat elke boeking je meer oplevert, waardoor je optimaal kunt genieten van je passie voor huisdieren terwijl je je inkomsten laat groeien.

Antwoord op je vragen

Kan iedereen oppasser worden?

Moet ik het hele jaar door beschikbaar zijn?

Kan ik de huisdieren ontmoeten voor de boeking?

Wat zijn de servicekosten van Petbnb?

word lid

van de

petbnb

community

Laat uw stem achter

1 punt
Upvote Downvote

Aanmelden

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Voer je accountgegevens in en we sturen je een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw wachtwoord reset link lijkt ongeldig of verlopen te zijn.

Inloggen

Privacybeleid

Toevoegen aan collectie

Geen collecties

Hier vind je alle collecties die je eerder hebt gemaakt.

nl_NLNederlands