in

5 tips voor effectief thuiswerken met een hond

Thuiswerken en een hond verzorgen is niet altijd even makkelijk. Vooral als je een drukke hond hebt, een puppy, of een hond die vaak moet worden uitgelaten.. Hoe zorg je er nou voor dat het thuiswerken je beter af gaat met een hond?

  1. Schakel Petbnb in!

Heb je een drukke dag en heb je eigenlijk geen tijd om voor jouw lieve viervoeter te zorgen? Geen zorgen, Petbnb zorgt ervoor dat jij rustig je werk kunt doen en dat jouw hond de volle aandacht krijgt die hij verdient. Kies bijvoorbeeld voor een eenmalige uitlaatbeurt of een volledige dag oppassen! Zo heb jij volledige focus op je werk en heeft jouw hond ook een fijne tijd

2. Maak een tijdschema voor jezelf en voor je hond

Het maken van een tijdschema zorgt voor effectief werken en ruimte in je hoofd. Laat jouw hond bijvoorbeeld om 9 uur, 12 uur en 16 uur uit. Dit geeft rust in je hoofd zodat je weet waar je aan toe bent en jouw hond ook!

3. Zet de deuren van je tuin/balkon open

Honden houden van buitenlucht, dus laat hem (mits het kan) dan ook zoveel mogelijk buiten. Een leuk idee is om snoepjes van je hond in de tuin de verstoppen, zodat jouw viervoeter lekker in de tuin kan rondspeuren. 

4. Zorg voor voldoende speeltjes en een goede slaapplek 

Honden kunnen zichzelf ook prima vermaken. Zorg voor comfort voor je hond en zij doen de rest! Zo kan jij weer verder met het behalen van al die targets!

5. Las kleine pauzemomenten in

Deze pauzemomenten zijn effectief voor je hond, maar ook voor jou! Even 5 minuten stoeien met jouw viervoeter, kan voor nieuwe werkinzichten zorgen. Daarnaast heeft jouw hond ook even een aandachtsmomentje!

Facebook Comments

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by Renske Oelrich

5 manieren om jouw hond te vertellen dat je van hem houdt

6 tips om je hond bezig te houden als je aan huis gebonden bent