7 Manieren om Valentijn met je hond te spenderen

Het wordt een andere Valentijn dit jaar.. Niet uit eten kunnen, misschien wel geen relatie hebben of moeilijk op pad kunnen, maken Valentijn toch iets minder spannend dan normaal! Wees niet getreurd, met een hond maak je jouw Valentijn alsnog erg cosy. Mocht je nou geen eigen hond hebben, dan kun je via Petbnb een hondje verzorgen/uitlaten. Hoe leuk is dat! Maar, HOE maak je Valentijnsdag gezellig met een lieve viervoeter?

  1. Maak een diner voor jou en jouw hond

Sloof je even lekker uit in de keuken om een heerlijk diner te bereiden voor jezelf en voor jouw viervoeter. Maak bijvoorbeeld voor de verandering eens zelf het hondenvoer van je hond met kip of rijst. Honden mogen niet alles eten, dus let er wel op welke ingrediƫnten je gebruikt.

2. Kijk een film met je hond

101 dalmatiƫrs? Lady en de Vagebond? Deze films worden een stuk leuker als je deze met een echte hond kunt kijken! Dus gooi die tv/laptop/beamer maar aan en knuffelen maar!

3. Koop cadeautjes voor je hond en pak ze allemaal apart in

Een heerlijk kluifje, een nieuw kleedje, een grappig speeltje.. wat zal jouw hond gelukkig zijn op Valentijnsdag en daardoor jij natuurlijk automatisch ook!

4. Ga een dagje weg met de hond

Ga bijvoorbeeld lekker wandelen in het bos of op het strand. Ben je niet in bezit van een auto, ga dan lekker lang wandelen in de buurt. Neem een speeltje mee en jouw dag en die van jouw viervoeter kan niet meer stuk!

5. Een schone hond op Valentijnsdag

Verwen je hond eens lekker met een goed bad of goede douche en gebruik daarvoor een speciale hondenshampoo en hondenborstel. Niet elke hond kan een goede douche waarderen, let erop dat het voor beiden wel leuk blijft!

6. Geef een hondenmassage

Een hondenmassage is anders dan een massage voor mensen. Honden houden ervan om liefdevol aangeraakt te worden, dus een sportmassage wordt afgeraden. Help je hond om te ontspannen en knuffel er wat op los!

7. Maak een muzikale playlist voor je hond

Honden houden van muziek, dat is niet gelogen. Het liefst een beetje relaxte of klassieke muziek. Hardcore zal niet voor een ontspannen avond voor je hond zorgen, dus zorg voor ontspannen tunes voor jouw viervoeter. Test bijvoorbeeld hoe hij reageert op bepaalde liedjes. Als hij zich slaperig en ontspannen gaat voelen, weet je dat het nummer in de playlist kan!

Facebook Comments

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.