5 grappige verschillen tussen honden en katten

Wij mogen met vreugde bekend maken dat wij binnenkort katten zullen toevoegen aan ons platform! Heb jij behoefte aan een lieve en vertrouwde kattenoppas, of ben je een enorme kattenliefhebber en zou je graag op katten willen passen? Hou dan ons platform in de gaten voor meer informatie. Honden en katten zijn enorm verschillend. Wij hebben de grappigste verschillen voor jou nog even op een rijtje gezet!

  1. Het begroeten van een hond versus het begroeten van een kat

Mensen die katten en honden hebben, zullen het volgende plaatje maar al te goed herkennen..

Honden zijn vaak enthousiast als jij weer thuiskomt, terwijl katten meestal lekker lui blijven liggen op de plek waar ze zich het meest comfortabel voelen. Katten zijn van nature wat meer op zichzelf en zijn minder bezig met hun omgeving.

2. De emoties van een hond versus de emoties van een kat

Emoties zijn bij honden makkelijker af te lezen dan bij katten. Over het algemeen zijn honden ook drukker dan katten. Als je overweegt om een hond òf kat in huis te nemen, dan is het handig om in je beslissing mee te nemen dat een hond meer zorg nodig heeft dan een kat. Een kat hoef je niet uit te laten, heeft over het algemeen iets minder aandacht nodig en is iets meer op zichzelf. Uiteraard wil een kat (meestal) ook vertroeteld worden en mocht je daar even geen tijd voor hebben, kun je daar ook een lieve kattenoppas voor inschakelen als jij een dagje weg bent.

Funny Cats Vs. Dogs Comics


3. Hoe een hond op kantoor zou werken versus hoe een kat op kantoor zou werken

4. Eetgedrag van honden versus het eetgedrag van katten

Honden en katten zijn in hun eetgedrag verschillend. Honden hebben bijna altijd wel trek. Oudere en kleinere honden hebben vaak iets minder eetlust. Katten eten wanneer zij trekt krijgen. Veel katten doen gerust een hele dag met een bakje voer. Ook zijn ze over het algemeen vaak iets kieskeuriger in wat ze eten dan honden.

5. Hoe je met een hond thuiswerkt versus hoe je met een kat thuiswerkt

Als jij een kat hebt, herken je het volgende scenario vast wel; Je bent thuis aan het werk en wil graag nog even die ene email afmaken. Je pakt je laptop erbij en hups, daar komt je kat en gaat vol op je toetsenbord zitten. Zo kun je natuurlijk nooit die email verder typen. Jouw kat wil aandacht en gaat niet weg zonder dit te krijgen. Honden zullen de aandacht vaak op een andere manier claimen. Zij gaan bijvoorbeeld blaffen of piepen, bedelen en knagen op attributen zoals sokken.

Facebook Comments

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.