in

5 honden met een enorm hoog knuffelgehalte

Hoewel bijna iedere hond het liefst de hele dag op schoot zit of naast je op de bank ligt springen een paar bepaalde rassen er toch wel echt uit. Deze honden doen niets liever dan de hele dag tegen je aanliggen en springen als het aan hen ligt ook nog ‘s avonds bij je in bed. Ze hebben absoluut geen gevoel voor persoonlijke ruimte maar dat is juist waarom wij ze zo leuk vinden!

1. Golden Retriever

Once you go golden, you never go back. Dit kan ook niet aangezien deze viervoeter waarschijnlijk zodanig dichtbij ligt dat je niet kunt opstaan. Niet dat we dit erg vinden want een fijnere vacht om mee te kroelen bestaat bijna niet. Gelukkig maar dat de Golden Retriever net zo graag geaaid wordt als wij hem willen aaien. Deze familiehond is perfect om mee te knuffelen, zowel voor jong en oud!

2. Labrador

Deze vriendelijke rakker vraagt er gewoon om om geaaid te worden. Ze springen zo bij je op de bank. Labradors zijn ontzettend toegewijd aan hun baas (en eten). Ze gaan het liefst de hele dag met je mee waardoor ze ook veelvuldig ingezet worden als hulphonden. Met een labrador in de familie kom je aan knuffels niet te kort!

3. Jack Russel

Ze hebben hun formaat natuurlijk mee maar toch springen ze er uit. Jack Russels zijn echt ontzettende knuffelbeesten. Ze vinden vaak iedereen leuk en liggen soms zo bij een wildvreemde op schoot. Zodra je een stap richting de bank zet zit deze viervoeter al bij je op schoot en zeg nou zelf, vinden we dit heel erg?

4. Pitbull

Hoewel dit niet door iedereen als een knuffelhond gezien wordt krijgt de Pitbull niets liever dan de hele dag kusjes en knuffels. In de goede handen laten ze maar al te graag zien hoe liefdevol ze kunnen zijn door zo dicht bij mogelijk te liggen. Als ze moe genoeg zijn ploffen ze zo naast je op de bank en zijn ze ‘s ochtends soms hun bed niet uit te slepen.

5. Great Dane

Hoewel zij hun formaat absoluut niet mee hebben ligt het knuffelgehalte van deze reus erg hoog. Ze zijn ontzettend relaxt en liggen het liefst op de bank naast hun favoriete persoon. Zorg dat je bank groot genoeg is en je hebt er een vriend voor het leven bij!

Facebook Comments

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by admin

14 antwoorden van platinum oppas Jan Willem!

Alle tips & tricks van onze Gouden oppas Jolanda lees je hier!