in

Dol op honden? Kom bij Petbnb werken!

Ken jij of ben jij misschien iemand die op zoek is naar een leuke stageplek en ben je dol op honden?

Petbnb is per direct op zoek naar een stagiare (minimaal 3 dagen per week voor minimaal 3 maanden). Als stagiare ben je afwisselend werkzaam als “community manager” en “PR manager”. Affiniteit met honden is natuurlijk het belangrijkst en uiteraard moet je van aanpakken houden. Er is namelijk veel te doen.

Als community manager zorg jij ervoor dat baasjes en oppassen het maximale uit Petbnb halen. Je probeert baasjes te helpen als ze moeite hebben met het vinden van een oppas. Je helpt oppassen bij het vinden van oppashonden.  Ook willen we Petbnb veel bekender maken. Duizenden baasjes gebruiken Petbnb. Er zijn meer dan 1 miljoen baasjes die Petbnb nog niet kennen. Als PR manager probeer jij deze baasjes te bereiken.

Petbnb is een startend bedrijf maar de oprichters hebben veel ervaring met “opstarten en laten groeien van online bedrijven”.  De stage is dan ook bij uitstek geschikt voor mensen die ervaring willen opdoen bij een bedrijf als Uber of Airbnb maar dan “iets” kleiner en in Nederland.

Heb je interesse? Stuur dan jouw CV en motivatie direct naar admin@petbnb.nl.  Lees de vacature na op Monsterboard.

Facebook Comments

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by Lupo

Hanneke uit Reeuwijk de eerste Top Oppas!

1.2 miljoen honden gaan slechte week tegemoet