in

Waarom een hond niet naar een kennel zou moeten

Het liefst neem je je hond natuurlijk overal mee naartoe. Helaas… soms is dit nu eenmaal niet mogelijk. Gelukkig kan het wel iets makkelijker gemaakt worden nu niet meer alleen de kennel een optie is waar je je hond kunt onderbrengen.

Kennel stress is iets wat echt serieus genomen moet worden. Honden voelen dezelfde stress als jij wanneer ze achter worden gelaten in een vreemde, niet huiselijke omgeving met veel andere honden en vreemde mensen. Dit wordt vaak nog verergerd door het veranderen van hun vaste routine en eten. Zeg nou zelf, wat is er nu vervelender dan een gestreste hond moeten ophalen terwijl je zelf net terugkomt van een hele lekkere vakantie of een zware werkdag. De eerstvolgende keer laat je je hond toch iets minder relaxt achter en dat is nu ook weer niet de bedoeling.

Je kan natuurlijk niet elk moment dat je op vakantie wilt vermijden en werkdagen blijven ook gewoon komen. Bij vrienden of familie aankloppen voor hulp met jouw viervoeter is vaak ook niet geheel zonder belastende gevoelens. Gelukkig is de oplossing dichtbij! Petbnb geeft jou de mogelijkheid om je hond onder te brengen bij oppassen die het liefst de hele dag niets anders doen dan voor jouw hond zorgen. Dit gebeurd bij hen of bij jou thuis zodat je hond altijd in huiselijke omgeving verblijft. Met een kennismakingsafspraak van te voren is het ook geen vreemde bedoening meer en tijdens het verblijf kan je continue op de hoogte worden gehouden van het doen en laten van jouw hond. Spreek met de oppas af waar jouw hond aan gewend is zodat hetzelfde routine behouden kan worden. Op deze manier beleeft jouw viervoeter een heel relaxt verblijf!

Als wij deze baasjes moeten geloven gingen deze honden na het logeren bij een Petbnb oppas bijna niet meer mee naar huis:

Lucie & Bearded Collie Max over oppas Domien:

”Max heeft een week bij Domien gelogeerd, waar wij heel tevreden over zijn. Hij heeft prima voor Max gezorgd, en we hebben een relaxte, tevreden hond terug. Bedankt Domien voor al je heerlijke wandelingen en je goede zorgen, ook namens Max.”

Hans & Franse Bulldog Bob over oppas Ellemieke
”Dit was de tweede keer voor Bob, en hij was erg enthousiast toen we bij Ellemieke en haar honden aankwamen. Toch altijd het beste bewijs dat je hond het ergens naar zijn zin heeft;-)”
Dorien & Friese Stabij Lex over oppas Hanneke
 ”Lex heeft het weer naar zijn zin gehad! Hij krijgt het al helemaal in de gaten als hij weet dat we naar Hanneke gaan. Hij wordt al helemaal enthousiast. Een heel goed teken! Je kunt je hond met een gerust hart bij Hanneke laten.”
Chris & Cocker Spaniël Puck over oppas Alexa
 ”Puck heeft het tijdens onze tweeweekse vakantie geweldig naar haar zin gehad bij Alexa en haar familie. Het matchte super met Pippi. We waren ook heel blij met de regelmatige Whatsappupdates. Absoluut voor herhaling vatbaar!”
Kirk & Labrador Harley over oppas Jolanda
 ”When I parked outside Harley couldn’t wait to see Jolanda and her dog. Harley ran to her door wagging her tail. She acted like she was the one going on vacation! Your dog will love it at Jolanda’s”

Neem een kijkje op Petbnb en vind een leuke oppas voor jouw hond!

http://www.petbnb.nl

Facebook Comments

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by admin

Hondenfluisteraar Domien over zijn oppaservaringen – lees het hier!

Hoe leer je iedere hond het commando rol? Lees hier hier!