in

5 maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus bij Petbnb

Hoe hondenoppassers en hondenbaasjes om moeten gaan met het coronavirus

Helaas heeft corona ons land nu ook getroffen. Verschillende maatregelen zijn getroffen door de regering om het virus zo beperkt mogelijk te houden. Hierdoor werken erg veel mensen thuis en zijn er ook veel mensen bang om zelf de deur uit te gaan. Voor deze mensen is het een grote geruststelling dat hun honden kunnen worden uitgelaten en hiervoor kan Petbnb helpen! De gezondheid van huisdieren nemen wij hoog in acht en onze oppassers nemen maatregelen om u te beschermen tegen het virus. Tot zover is er gelukkig nog geen bewijs dat huisdieren Corona kunnen krijgen, toch is het belangrijk voorzichtig met de situatie om te gaan! Welke maatregelen kan ik treffen?

  1. Volg alle maatregelen op van het RIVM.
  2. Als je je als oppasser ziek voelt, blijf dan thuis en accepteer geen aanvragen.  
  3. Als een oppasser aan de deur verschijnt, zorg dan dat er geen fysiek contact plaatsvindt en neem minstens 1,5 meter afstand. Zorg dat je je handen hebt gewassen voor de afspraak en na de overhandiging van de hond. Je kunt bijvoorbeeld alleen de riem vastpakken van de hond op een andere plek waar hij is vastgehouden door de andere persoon. 
  4. Als je de hond gaat uitlaten, ga dan niet naar een plek waar veel andere mensen bij elkaar zijn. Zo voorkom je verspreiding van het virus. 
  5. Houd de hond kort aangelijnd, zodat je de meeste controle hebt over de hond en let op het vermijden van fysiek contact met andere baasjes op straat. 

Bij het in acht nemen van deze maatregelen, zorgen we er allemaal voor dat de overhandiging van de honden goed kan verlopen! Veel sterkte in deze tijd en wees een beetje lief voor elkaar en voor jouw viervoeter. 

Facebook Comments

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by admin

10 gevaarlijke snacks die jouw hond NIET mag eten!

5 tips tijdens zelfisolatie met je hond